TRANSPORT ESCOLAR CURS 2020-21

Recordem a totes les famílies que tenen fills usuaris del Servei de Transport Escolar del Consell comarcal del Baix Penedès, que és OBLIGATORI, l'ús de la mascareta durant el servei. L'alumne que no la porti no podrà pujar i si durant el recorregut se la treu, automàticament, serà expulsat del servei.

 

Per al proper curs 2020-21, tots aquells/es alumnes que ja utilitzaven el servei de transport escolar amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, ja van rebre la pre-sol·licitud a través de la monitora del transport. Així mateix aquesta va ser l’encarregada de recollir-la i portar-la directament al Consell Comarcal. També la podien presentar directament a l’oficina del registre general del Consell.

Per tota aquells alumnes que vulguin sol·licitar de nou o que no van poder fer el tràmit de les per-sol·licituds degut a l’estat d’alarma, ho podran fer de la següent manera, depenent del tipus de servei que volen sol·licitar:

 

SERVEIS DE TRANSPORT ESCOLAR:

  1. Transport escolar obligatori entre municipis (ESO i EE).
  2. Transport escolar no obligatori dins del municipi (EIPRI), llevat de Calafell i el Vendrell, que gestionen el servei directament des de l'Ajuntament respectiu.

 

TRÀMITS

1 - Descarregar la sol·licitud de la pàgina web www.ccbp.cat (Serveis i tràmits > Serveis al ciutadà > Educació > Sol·licitud transport escolar curs 2020-21). En aquesta mateixa web hi podreu trobar altres informacions referents al Departament d'Ensenyament que poden ser del vostre interès.

2 - S’haurà d’omplir i signar, adjuntant la documentació següent:

  • Fotocòpia del DNI de l’alumne/a, el pare i la mare o tutors. Si l’alumne no té dni, haurà de portar fotocòpia del llibre de família.
  • Certificat o volant d'Empadronament.
  • Número IDALU o RALC (a facilitar pel centre escolar)
  • Emplenar, signar pels pares/mares o tutors i segellar l’entitat bancària l’imprès del MANDAT DE CÀRREC i fotocòpia de la primera pàgina del compte bancari, amb el codi IBAN (per els/les alumnes no obligatoris o que no segueixen el mapa escolar).

Així mateix, són condicions indispensables:

  1. Que signi el pare/mare o tutor.
  2. No ser deutors/es del Consell Comarcal del Baix Penedès, en l'àmbit de l'Ensenyament.

3 -  Enviar la sol·licitud i la documentació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cal fer la tramitació cada curs escolar, sempre que es vulgui utilitzar el Servei de Transport Escolar. En cas que no es faci, no es podrà fer ús del servei.

 

Arxius relacionats

Horaris i itineraris del Transport Escolar