Esports

esportsEsports mes1

El principal objectiu del Consell Esportiu del Baix Penedès és garantir la pràctica de l'esport en edat escolar. És per això que, conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, el Consell Català de l'Esport, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i els ajuntaments de la comarca, organitza els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A més a més, la comarca compta amb un gran nombre de centres escolars que formen part del Pla Català d'Esport a l'Escola.

Paral·lelament a aquests programes esportius, se'n duen a terme d'altres adreçats a sectors diversos de la població (lligues comarcals d'esports d'equip per a adults i campionat comarcal de petanca per a gent gran), es col·labora en activitats esportives d'altres entitats i se n'organitzen de pròpies (trobades, diades de promoció...).

D'altres iniciatives són els programes comarcals esportius, mitjançant els quals s'intenta que la pràctica esportiva arribi a tothom. Un altre aspecte molt important dins el programa de treball és la formació; durant tot l'any es van proposant diversos cursos de monitors, de socorristes i de tècnics en general.

D'uns anys ençà, el Consell Esportiu del Baix Penedès també ofereix serveis esportius de diversa índole (de monitors, d'organització d'activitats esportives i de lleure –casals esportius a l'estiu, per Setmana Santa i Nadal–, de bon dia, de socorrisme, de gestió d'instal·lacions...). A més a més, ofereix a les entitats, les escoles i els clubs la possibilitat d'adquirir en préstec material esportiu per a dur a terme les seves activitats.

El lema del Consell Esportiu del Baix Penedès és “fent esport fem persones”, perquè l'esport –a més de millorar la salut i, en definitiva, la qualitat de vida–, és una eina bàsica per a fomentar valors com el respecte, la solidaritat i el companyerisme entre tots els qui el practiquen.

Per a més informació podeu consultar el web d'Esports.

On trobareu el servei:
CONSELL ESPORTIU DEL BAIX PENEDÈS
Carretera Sant Vicenç 71-79, 43700 El Vendrell
Telèfons 626 141 322 / 618 583 256, fax 682 596 301
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari matí: de dl. a dv., de 10 a 14 h
Horari tarda: de dl. a dj., de 17 a 19 h