El Consell Comarcal del Baix Penedès dona material de protecció per a la Covid-19 a Càritas i la Creu Roja del Baix Penedès

Es tracta que els voluntaris d’aquestes entitats puguin fer la seva tasca amb les màximes garanties.

 

210111 DonacioDilluns 11 de gener de 2021. El Consell Comarcal del Baix Penedès ha fet entrega durant les vacances de Nadal de material de protecció per a la Covid-19  a les entitats "Càritas Arxiprestal Baix Penedès", i "Assemblea de Creu Roja del Baix Penedès". El material entregat ha estat divers: gel hidroalcohòlic, mascaretes, guants, viseres protectores, termòmetres, ulleres de protecció integral, etc.

 

Aquesta donació de material de protecció enfront la Covid-19 s’ha realitzat perquè els voluntaris i personal d'aquestes entitats puguin desenvolupar amb la màxima seguretat sanitària la seva important tasca d’ajuda i suport social a les persones amb menys recursos o que més els hi està afectant la crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia de la Covid-19 a la nostra comarca.

 

Tot el material sanitari entregat a les entitats es va comprar des de l’Àrea Social del Consell Comarcal del Baix Penedès amb un cost aproximat d’uns 7.500€ i es va finançar des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.