El Consell Comarcal del Baix Penedès, CaixaBank i la Fundació la Caixa” col·laboren en el servei d’acolliment residencial d’urgència

200601 MenjadorCaixaBank canalitza 6.000€ de la Fundació “la Caixa” cap a l’Àrea de Serveis Socials del Consell per augmentar la partida de prestacions de caràcter social.

01 de juny de 2020.

CaixaBank i el Consell Comarcal han tancat un acord pel qual l’entitat financera canalitzarà 6.000€ de la  Fundació "la Caixa" cap al Consell Comarcal del Baix Penedès. Amb aquesta ajuda, el Consell Comarcal podrà ampliar tres dels projectes o serveis que desenvolupa: augmentar la partida de prestacions d'urgència social, disposar d'una partida per poder fer arranjaments al servei d'acolliment residencial d'urgència, i compra de material per als espais joves que es presten a diferents municipis de la comarca.

Aquest acord, té per objecte establir el marc de la col·laboració entre la Fundació “la Caixa” i el Consell Comarcal del Baix Penedès per ajudar en el desenvolupament de les diverses accions de caràcter social que el Consell Comarcal duu a terme a la Comarca. 

Com a representant del Consell Comarcal, ha signat el conveni el president, Joan Sans Freixas, i en representació de l’Obra Social “la Caixa”, Alexis Gómez, director d'Institucions de CaixaBank.