Reunió virtual entre les entitats joves de la comarca, l’Oficina Jove Baix Penedès i l’Ajuntament de Sant Jaume per parlar del Som Festa 2020

IMG 20200507 WA0015Ahir es va celebrar una trobada virtual amb Som Festa, l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i Jove Baix Penedès per parlar de l'edició d'enguany del Som Festa, que degut a la situació actual d’emergència per la Covid19 no se sap si serà possible la seva celebració.

Durant l'estiu els joves aniran decidint què fer amb el Som Festa 2020 segons l’evolució de la pandèmia i el desconfinament: si tirar-lo endavant al setembre, com en les anteriors edicions, o posposar-lo per més endavant, i en quin format celebrar-lo… A mesura que se sàpiga la normativa dels esdeveniments multitudinaris i les mesures de prevenció que cal prendre podran organitzar-se.

La primera edició es va fer a la Bisbal, l'any passat a Bellvei i aquest any està previst fer-ho a Sant Jaume. En totes les edicions hi ha col·laborat l'ajuntament d'acollida i el projecte comarcal de polítiques de joventut Jove Baix Penedès, que sempre està al costat de les iniciatives juvenils de la comarca.

Aquest és el tercer any que els joves de quatre entitats juvenils de la comarca (Esventats de la Bisbal del Penedès, Tafaners de Bellvei, Desmanegats de les Peces i Festucs de Sant Jaume dels Domenys) s'ajunten per per fer aquesta activitat conjunta pels joves de la comarca, cada any a un municipi diferent. En les dues primeres edicions s’ha realitzat durant la primera quinzena de setembre i s’han fet concerts, sopars populars, vermuts electrònics, bingos, jocs, espectacles… 

Aquestes entitats destaquen per organitzar activitats de diferents tipus al seu municipi, com a mostra de l’esperit participatiu i proactiu de les persones joves.