‘El Logis Penedès ens ha d’aportar un salt qualitatiu com a comarca’

logo09 consell

 

El Consell Comarcal del Baix Penedès està acabant de negociar amb la Generalitat de Catalunya el projecte que anirà ubicat al Logis Penedès, amb un clar objectiu: atraure empreses amb valor afegit que aportin un salt qualitatiu a la comarca.

 

En aquesta línia, l’actual govern del Consell Comarcal ha volgut des del primer moment crear ‘no només un projecte de comarca, sinó també un projecte de país, que no aposti únicament per la logística’, tal i com afirma la presidenta del Consell, Eva M. Serramià.

 

A hores d’ara, ‘el projecte no està tancat del tot, i la discreció és fonamental’, puntualitza Serramià. ‘Estem estudiant molt seriosament que s’instal·li als terrenys destinats al Logis, una empresa líder a nivell mundial’, ja que ‘ens hi juguem un futur com a comarca, o un altre’, afegeix la presidenta del Consell Comarcal.

 

Eva M. Serramià assegura que ha treballat en aquest tema des del primer moment, de forma molt insistent. ‘Tinc molt clar que el que hem aconseguit anant junts com a comarca és fonamental a l’hora d’assolir grans reptes’. En aquests darrers 4 anys, s’ha aconseguit la gratuïtat de l’AP-7, reduir l’atur, generar ocupació, dotar de seguretat jurídica als consistoris de la comarca, així com de personal tècnic qualificat pel funcionament del seu dia a dia, entre altres.

 

Està previst que properament Generalitat i Consell Comarcal facin públic les característiques del projecte destinat al Logis Penedès.

 

 

Dimecres, 28 de novembre de 2018