CCBP

  • Notícies

  • Seu electrònica

  • PLE EN DIRECTE

  • Sol·licituds beques

Dijous, 14 Gener 2021
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-obre-convocatoria-per-una-borsa-de-treball-d-auxiliars-administratiusEl període de presentació d’instàncies per inscriure’s finalitza el proper 1 de febrer.   14 de gener de 2021. El Consell Comarcal del Baix Penedès obre el procés de convocatòria per a la...Llegiu-ne més...
Dimecres, 13 Gener 2021
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-torna-a-realitzar-el-servei-de-transport-escolar-dels-alumnes-de-batxillerat-de-la-comarcaLes gestions de l’Àrea d’Ensenyament del Consell amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i la reducció del nombre d’alumnes garanteixen el transport fins al 31 de maig. Dimecres 13 de gener de 2021. Des...Llegiu-ne més...
Dilluns, 11 Gener 2021
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-dona-material-de-proteccio-per-a-la-covid-19-a-caritas-i-la-creu-roja-del-baix-penedesEs tracta que els voluntaris d’aquestes entitats puguin fer la seva tasca amb les màximes garanties.   Dilluns 11 de gener de 2021. El Consell Comarcal del Baix Penedès ha fet entrega durant les vacances de Nadal de material de...Llegiu-ne més...
Dimarts, 29 Desembre 2020
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-presenta-la-nova-web-de-turismeVol esdevenir una finestra de la comarca a arreu del món per mostrar tots els atractius turístics del territori. Era una de les peticions del sector turístic. Podeu consultar-la a www.turismebaixpenedes.cat Dimarts 29 de desembre...Llegiu-ne més...
Dimecres, 23 Desembre 2020
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-presenta-la-nova-campanya-de-promocio-turistica-baix-penedes-et-toca-hivern-primaveraS’aposta per desestacionalitzar el turisme i posicionar-se com una destinació turística de proximitat. Podeu veure el vídeo: https://youtu.be/ljOzF-rSTEE Dimecres 23 de desembre de 2020. L'Àrea de Turisme del Consell...Llegiu-ne més...
Dimarts, 22 Desembre 2020
front-comu-dels-alcaldes-del-baix-penedes-en-contra-de-la-ubicacio-en-terrenys-agricoles-de-dues-plantes-fotovoltaiques-a-la-comarcaEls alcaldes aposten per les energies netes, de proximitat i autosuficiència que comportin un impacte positiu pel territori i el seu entorn. L’energia neta i sostenible no pot justificar l’agressió mediambiental,...Llegiu-ne més...
Dijous, 17 Desembre 2020
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-treballa-en-un-pla-de-reactivacio-economica-per-ajudar-a-les-empreses-de-la-comarca-afectades-per-la-covid-19Es compta amb un pressupost de 103.200€ per elaborar el Pla i assessorar al màxim nombre d’empreses    Dijous 16 de desembre de 2020. El Consell Comarcal del Baix Penedès va iniciar el passat mes de novembre un nou...Llegiu-ne més...
seue5 La seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès és l'adreça electrònica disponible per al conjunt de la ciutadania, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la corporació, en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes poden accedir a la informació i als serveis i tràmits electrònics de l'administració del Consell Comarcal.

Tràmits que es poden realitzar:

-   Sol·licitud genèrica
-   Suggeriments i queixes
-   Notificacions electròniques
-   Factures electròniques
-   Tràmits electrònics
-   Consulta tauler electronic d'anuncis (e-tauler)

La transmissió en directe del Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès està disponible al següent enllaç: https://youtube.com/channel/UCeEPIi8U9ILuqAd_nRUczlQ

MENJADOR 2020

 

TRANSPORT ESCOLAR 2020

 

Queixes, reclamacions i denúncies en matèria de consum

Descripció:
Té per finalitat la recepció i la gestió de les queixes, reclamacions i denúncies dels consumidors per tal de solucionar els conflictes.

Primer caldrà comunicar a l'establiment o empresa els fets, demanant els fulls oficials de reclamació/denúncia en el mateix establiment a fi de deixar-hi constància escrita. En cas que l'establiment no disposi de fulls oficials, no en vulgui donar o bé no sigui possible adreçar-s'hi, podeu omplir el model de Full oficial reclamació/denúncia i fer-li arribar.

Si no es rep una resposta satisfactòria, podeu presentar el full de reclamació/denúncia i còpia de la documentació relacionada a l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Penedès.


Com realitzar el tràmit:
En aquest apartat, us ajudem a iniciar la vostra tramitació amb el Consell Comarcal, per a la qual podeu optar entre dos sistemes: el tradicional o l'electrònic.

Si trieu la primera opció (sistema tradicional), trobareu formularis de sol·licitud redactats en programari lliure open office (el podeu descarregar gratuïtament clicant aquí o aquí). Una vegada seleccionat el formulari que us interessa, obriu-lo i complimenteu-lo des del vostre ordinador (escrivint als espais amb el fons blanc).

Addicionalment, disposeu d'informació que us guiarà sobre el tràmit que hàgiu de fer. Una altra manera de fer-ho és obrir el formulari en PDF, cas en què l'haureu d'imprimir i complimentar a mà o amb la màquina d'escriure. Si es tracta de formularis d'altres administracions, hi trobareu el corresponent enllaç d'accés.

Una vegada emplenat el full, signeu-lo i lliureu-lo al Registre d'Entrada de documents del Consell (pl. del Centre, 5, 43700 El Vendrell). Us informem que el Consell Comarcal del Baix Penedès és una institució adherida al conveni de registres concertats. Per tant –si us ha de resultar més còmode– us podeu adreçar a qualsevol altre Registre de l'Administració de l'Estat, de la Generalitat de Catalunya o de l'ens local que també figuri com a adherit i presentar-hi la vostra documentació. Les oficines adherides del Vendrell les trobareu clicant als arxius relacionats de sota.

Si agafeu la segona opció (tramitació electrònica), haureu de disposar de certificat digital (CATCert, DNI electrònic, FNMT, etc.) Si encara no en teniu, al mateix Consell Comarcal us el podem tramitar.

Una vegada seleccionat l'e-tràmit que us interessa, accediu-hi, empleneu-lo i trameteu-lo al Consell des del vostre ordinador mateix. Si us cal, hi podeu trobar informació addicional que us guiarà. Aquesta mena de tramitació us dóna l'opció d'anar seguint l'estat en què es troba la vostra sol·licitud.


Qui ho pot demanar?:
Qualsevol persona consumidora, és a dir, una persona que, com a destinatària final, adquireix, fa ús o gaudeix, dins el territori de Catalunya, de béns o de serveis per al seu consum o ús particular, familiar o col·lectiu, sempre que el venedor tingui caràcter empresarial o professional.

Quan?:
Durant tot l'any

Documentació necessària:
-Full Oficial reclamació/denúncia.
-Tota la documentació que tingueu relacionada amb la queixa, reclamació i/o denúncia (factures, justificants, ...). En tot cas, si fos necessari adjuntar documentació, se us donarà un termini de 10 dies per fer-ho (art. 68 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques)

Iniciar el tràmit: PER INTERNET:

Iniciar el tràmit - PRESENCIALMENT:

Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor
Pl. del Centre, 5
43700 - El Vendrell
Persona de contacte: Rosa-Ana Mañé
Telèfon: 977 157 170
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Atenció amb cita prèvia. Podeu demanar cita prèvia telefònicament al tel. 977 157 170, presencialment (Plaça del Centre, 5, 43700 El Vendrell) o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (indicant el nom, telèfon de contacte i el motiu).
No s'atendrà sense haver concertat cita prèvia.

 


Arxius relacionats