CCBP

  • Sol·licituds beques

  • Notícies

  • Seu electrònica

MENJADOR 2020

 

TRANSPORT ESCOLAR 2020

 

Dimecres, 03 Juny 2020
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-actualitza-la-nova-oferta-formativa-de-la-taula-de-formacio-del-baix-penedesEl nou mapa formatiu recull tota l’oferta formativa de la comarca en un mapa visual. Ja es pot consultar la nova oferta formativa del Baix Penedès. Aquest passat mes de maig s’ha dut a terme l’actualització del Mapa...Llegiu-ne més...
Dimarts, 02 Juny 2020
noves-ofertes-laborals-publicades-a-la-xarxa-d-ocupacio-del-baix-penedesDes de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès us informem de les noves ofertes laborals publicades: Sector  Sanitari:    20 Auxiliars d’Infermeria El...Llegiu-ne més...
Dilluns, 01 Juny 2020
el-consell-comarcal-del-baix-penedes-caixabank-i-la-fundacio-la-caixa-col-laboren-en-el-servei-d-acolliment-residencial-d-urgenciaCaixaBank canalitza 6.000€ de la Fundació “la Caixa” cap a l’Àrea de Serveis Socials del Consell per augmentar la partida de prestacions de caràcter social. 01 de juny de 2020. CaixaBank i el Consell Comarcal...Llegiu-ne més...
Divendres, 29 Mai 2020
s-acaba-el-cicle-de-xerrades-d-orientacio-academica-i-professional-i-despres-de-l-eso-que-adrecades-a-pares-i-alumnes-de-3r-i-4t-d-eso-del-baix-penedesÉs el catorzè any consecutiu que, des de Jove Baix Penedès, es realitza el cicle de xerrades d'orientació acadèmica i professional, amb la finalitat que els pares i alumnes de 3r i 4t d'ESO coneguin totes les opcions...Llegiu-ne més...
Dijous, 28 Mai 2020
el-cnl-de-tarragona-publica-a-partir-d-aquest-dilluns-les-fitxes-persianes-amunt-per-dotar-els-comercos-de-models-de-cartells-en-catala-i-donar-recomanacions-lingueistiquesEl Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, a través dels plans Ofercat de Tarragona i el Vendrell, ha engegat una campanya de difusió de fitxes de llengua per al comerç a través del seu web i...Llegiu-ne més...
Dimarts, 26 Mai 2020
el-ple-del-consell-comarcal-del-baix-penedes-demana-mesures-urgents-al-departament-d-educacio-per-reobrir-amb-garanties-les-escoles-de-la-comarcaReunit d’urgència en un Ple Extraordinari, han aprovat un manifest on demanen que la responsabilitat del Departament d’Educació no recaigui sobre els Ajuntaments i el Consell Comarcal. Hi han votat a favor tots els grups: PSC, Junts,...Llegiu-ne més...
Dimarts, 26 Mai 2020
ajut-lloguer-covid-19 QUÈ ÉS? És un ajut per al pagament del lloguer de l’habitatge habitual, per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia del Covid-19. QUI HO POT DEMANAR? Si arran del Covid-19 has passat a estar en situació...Llegiu-ne més...
seue5 La seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès és l'adreça electrònica disponible per al conjunt de la ciutadania, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a la corporació, en l'exercici de les seves competències. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes poden accedir a la informació i als serveis i tràmits electrònics de l'administració del Consell Comarcal.

Tràmits que es poden realitzar:

-   Sol·licitud genèrica
-   Suggeriments i queixes
-   Notificacions electròniques
-   Factures electròniques
-   Tràmits electrònics
-   Consulta tauler electronic d'anuncis (e-tauler)

Queixes, reclamacions i denúncies en matèria de consum

Descripció:
Té per finalitat la recepció i la gestió de les queixes, reclamacions i denúncies dels consumidors per tal de solucionar els conflictes.

Primer caldrà comunicar a l'establiment o empresa els fets, demanant els fulls oficials de reclamació/denúncia en el mateix establiment a fi de deixar-hi constància escrita. En cas que l'establiment no disposi de fulls oficials, no en vulgui donar o bé no sigui possible adreçar-s'hi, podeu omplir el model de Full oficial reclamació/denúncia i fer-li arribar.

Si no es rep una resposta satisfactòria, podeu presentar el full de reclamació/denúncia i còpia de la documentació relacionada a l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Penedès.


Com realitzar el tràmit:
En aquest apartat, us ajudem a iniciar la vostra tramitació amb el Consell Comarcal, per a la qual podeu optar entre dos sistemes: el tradicional o l'electrònic.

Si trieu la primera opció (sistema tradicional), trobareu formularis de sol·licitud redactats en programari lliure open office (el podeu descarregar gratuïtament clicant aquí o aquí). Una vegada seleccionat el formulari que us interessa, obriu-lo i complimenteu-lo des del vostre ordinador (escrivint als espais amb el fons blanc).

Addicionalment, disposeu d'informació que us guiarà sobre el tràmit que hàgiu de fer. Una altra manera de fer-ho és obrir el formulari en PDF, cas en què l'haureu d'imprimir i complimentar a mà o amb la màquina d'escriure. Si es tracta de formularis d'altres administracions, hi trobareu el corresponent enllaç d'accés.

Una vegada emplenat el full, signeu-lo i lliureu-lo al Registre d'Entrada de documents del Consell (pl. del Centre, 5, 43700 El Vendrell). Us informem que el Consell Comarcal del Baix Penedès és una institució adherida al conveni de registres concertats. Per tant –si us ha de resultar més còmode– us podeu adreçar a qualsevol altre Registre de l'Administració de l'Estat, de la Generalitat de Catalunya o de l'ens local que també figuri com a adherit i presentar-hi la vostra documentació. Les oficines adherides del Vendrell les trobareu clicant als arxius relacionats de sota.

Si agafeu la segona opció (tramitació electrònica), haureu de disposar de certificat digital (CATCert, DNI electrònic, FNMT, etc.) Si encara no en teniu, al mateix Consell Comarcal us el podem tramitar.

Una vegada seleccionat l'e-tràmit que us interessa, accediu-hi, empleneu-lo i trameteu-lo al Consell des del vostre ordinador mateix. Si us cal, hi podeu trobar informació addicional que us guiarà. Aquesta mena de tramitació us dóna l'opció d'anar seguint l'estat en què es troba la vostra sol·licitud.


Qui ho pot demanar?:
Qualsevol persona consumidora, és a dir, una persona que, com a destinatària final, adquireix, fa ús o gaudeix, dins el territori de Catalunya, de béns o de serveis per al seu consum o ús particular, familiar o col·lectiu, sempre que el venedor tingui caràcter empresarial o professional.

Quan?:
Durant tot l'any

Documentació necessària:
-Full Oficial reclamació/denúncia.
-Tota la documentació que tingueu relacionada amb la queixa, reclamació i/o denúncia (factures, justificants, ...). En tot cas, si fos necessari adjuntar documentació, se us donarà un termini de 10 dies per fer-ho (art. 68 Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques)

Iniciar el tràmit: PER INTERNET:

Iniciar el tràmit - PRESENCIALMENT:

Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor
Pl. del Centre, 5
43700 - El Vendrell
Persona de contacte: Rosa-Ana Mañé
Telèfon: 977 157 170
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

Atenció amb cita prèvia. Podeu demanar cita prèvia telefònicament al tel. 977 157 170, presencialment (Plaça del Centre, 5, 43700 El Vendrell) o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (indicant el nom, telèfon de contacte i el motiu).
No s'atendrà sense haver concertat cita prèvia.

 


Arxius relacionats